top of page

Contact opnemen

7 dagen per week bereikbaar

Image by Nastuh Abootalebi

QDV Management Services B.V.

Visscherssteeg 4

3511 LW, Utrecht (NL)

+31 (0)85 401 1487

management@qdvms.com

KvK: 90138066

BTW: NL865220281B01

 • LinkedIn
 • X
 • TikTok
Image by Tyler Lastovich

Openingstijden

Werkdagen

08:00 - 18:00

Zaterdag & zondag

10:00 - 17:00

FAQ

 • Hoe kan ik een nieuwe opdracht plaatsen?
  Wenst u een nieuwe opdracht aan te melden bij QDV Management Services? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van aanvullende informatie en/of advies.
 • Kan ik vrijblijvend advies krijgen?
  U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een samenwerking. Na afloop voorzien wij u van een vrijblijvende offerte.
 • Wanneer krijg ik een factuur toegestuurd?
  U ontvangt een factuur als de specialisten van QDV Management Services werkzaamheden hebben verricht. Uiteraard bespreken we samen met u, welk uurtarief wordt gehanteerd en wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. U kunt kiezen voor wekelijkse of maandelijkse facturatie.
 • Wat moet ik doen als de factuur niet klopt?
  U kunt te allen tijde een overzicht opvragen van de gemaakte uren, de verrichte werkzaamheden en de projectplanning. Aan de hand van deze specificatie kunt u de bedragen op de factuur verifiëren. Klopt de factuur niet? Neem contact op met uw contactpersoon om tot een oplossing te komen.
 • Wanneer heb ik recht op 'No Cure, No Pay'?
  QDV Management Services hanteert No Cure, No Pay voor procesoptimalisatie, Chat Bot-ontwikkeling en Klachtenmanagement. Dit houdt in dat u de factuur niet hoeft te betalen als u niet tevreden bent over de kwaliteit van de werkzaamheden. Wij hebben vervolgens twee weken de tijd om dit te herstellen. Let op! U moet dit kenbaar maken voordat de factuur wordt voldaan. Na het betalen vervallen deze rechten.
bottom of page