top of page

Disclaimer

De informatie op deze website wordt verstrekt voor algemene informatiedoeleinden door QDV Management Services B.V. ("wij" of "ons"). Hoewel we ons best doen om de informatie actueel en accuraat te houden, bieden we geen garanties voor de nauwkeurigheid, volledigheid, geschiktheid of beschikbaarheid ervan. Het gebruik van deze informatie is op eigen risico.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van deze website, inclusief verlies van inkomsten, winst, zakelijke kansen of gegevens, ongeacht de oorzaak.

 

Externe links op deze website kunnen leiden naar andere websites waarover we geen controle hebben. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze externe websites. Hoewel we ons inzetten om deze website vrij te houden van schadelijke elementen, kunnen we niet garanderen dat deze volledig vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

De inhoud van deze disclaimer kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze voorwaarden. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (management@qdvms.com).

Opgesteld door QDV Management Services B.V. op 8 mei 2023 | Versie 1

bottom of page