top of page
Image by Nastuh Abootalebi

Wij zijn QDV Management Services B.V.

Start vandaag en maak morgen het verschil...

5.jpg

Onze missie & visie

Bij QDV Management Services hebben we een overtuigende visie: groei, ontwikkeling en innovatie mogen nooit voorbehouden zijn aan de grote spelers. Wij geloven dat elk bedrijf, ongeacht de omvang, de kans verdient om te schitteren in een competitieve wereld.

Concurreren met de zwaargewichten kan een ontmoedigende taak zijn, maar dat is waar onze passie begint. Wij zijn er om bedrijven te ondersteunen bij het verminderen van kosten en het verhogen van efficiëntie, zodat ze niet alleen kunnen meespelen, maar kunnen excelleren.

Onze missie is om toegankelijke oplossingen te bieden die bedrijven in staat stellen hun potentieel te realiseren. Of het nu gaat om het stroomlijnen van processen, optimaliseren van communicatie, of implementeren van baanbrekende technologieën, we staan klaar om onze klanten te begeleiden op hun reis naar succes.

Over QDV

QDV Management Services B.V. is een verzamelnaam voor diverse merken en adviesbureau's. De organisatie is opgericht in mei 2023 door Quinten de Vries (directeur), met de ambitie om de wereld van consultancy en IT te veranderen. 

Veel adviesbureau's sturen goedbetaalde consultants met dure leaseauto's naar klanten, om daar vervolgens weinig tot geen tastbare resultaten op te leveren. Bij QDV Management Services B.V. gaan we dat helemaal anders doen...

Onze mensen worden geselecteerd op achtergrond, ervaring en expertise. Ook maken we gebruik van slimme IT-oplossingen en tools om onze werkzaamheden binnen no-time te kunnen voltooien. Dit resulteert in lage investeringskosten en optimaal resultaat. Door middel van goede communicatie en een transparante manier van werken weten we een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen. 

Benieuwd naar onze unieke werkwijze?

7.jpg

Werken bij QDV?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de IT of consultancy? QDV Management is dé werkgever voor jou! Ons gemotiveerde team is op zoek naar een echte teamspeler die het verschil maakt op de werkvloer. Neem direct contact met ons op om te solliciteren!

Openstaande vacatures:

Junior Marketeer (32u)

Heb jij affiniteit met marketing, communicatie en PR? Jij bent verantwoordelijk voor nieuwe campagnes en de promotie.

Accountmanager (40u)

Ben jij communicatief erg vaardig en weet jij een glimlach op het gezicht van de klant te toveren?

Change Manager (40u)

Ben jij de ervaren Change Manager die onze klanten komt assisteren bij het doorvoeren van complexe veranderingen?

Klantenservice (40u)

Heb jij ervaring met het oplossen van klantvragen per e-mail, via de chat of aan de telefoon? 

Scrum Master (40u)

Ben jij een geboren Projectmanager die affiniteit en ervaring met Project Management heeft? Wij zijn op zoek naar jou!

New Business Agent

Weet jij nieuwe klanten enthousiast te maken tijdens demo's en intakegesprekken? Solliciteer direct!

bottom of page