top of page

Maak kennis met Okke

Bijgewerkt op: 26 okt.

Het is met groot genoegen dat we onze nieuwste aanwinst, Okke, verwelkomen in het team van QDV Management Services. Als onze Business Development Manager zal Okke in de komende maanden de leiding nemen over onze salesactiviteiten. Zijn rol is van cruciaal belang voor het versterken van onze positie in de markt en het realiseren van groei.


Een Nieuw Gezicht met Ervaring

Okke brengt een schat aan ervaring en kennis met zich mee naar QDV Management Services. Met jarenlange ervaring als ondernemer, weet hij zich te onderscheiden van anderen en is hij van onschatbare waarde voor ons team. Zijn kracht is het opzetten van nieuwe (innovatieve) initiatieven, die een bijdrage kunnen leveren aan de marketing- en salesstrategie van QDV Management Services.


Salesgroei en Toekomstbestendige Strategie

Eén van de voornaamste verantwoordelijkheden van Okke is het stimuleren van onze salesgroei. Hij zal nieuwe zakelijke kansen onderzoeken, relaties opbouwen met potentiële klanten en ons dienstenaanbod onder de aandacht brengen via sociale media. Zijn inzicht en marktkennis helpt ons bij het genereren van nieuwe leads en het versterken van onze klantrelaties.


Daarnaast zal Okke een sleutelrol spelen in het ondersteunen van onze directie bij het opzetten van een toekomstbestendige strategie. Alles om ons heen verandert enorm snel en daarom is het voor ons cruciaal om vooruit te denken en te anticiperen op toekomstige behoeften.


Websiteoptimalisatie en Klantenserviceverbetering

Naast zijn verantwoordelijkheden in sales en strategische ontwikkeling, zal Okke zich ook buigen over de optimalisatie van onze website. Hij zal onderzoeken hoe we onze online aanwezigheid kunnen verbeteren om het aantal klantvragen te verminderen en de efficiëntie van onze klantenservice te vergroten.


Okke zal op zoek gaan naar innovatieve manieren om de website gebruiksvriendelijker te maken en relevante informatie gemakkelijk toegankelijk te maken voor onze klanten. Dit zal niet alleen helpen om de klanttevredenheid te verbeteren, maar ook om onze interne processen te stroomlijnen en klantvragen slimmer en sneller op te kunnen pakken.


Een Nieuw Hoofdstuk voor QDV Management Services

Okke's aantreden markeert een nieuw hoofdstuk voor onze organisatie. Zijn enthousiasme is erg aanstekelijk, dus we gaan er een prachtige samenwerking van maken. Welkom aan boord, Okke!

bottom of page